Kapsalon By Sheen, dé kapper in Den Haag met passie voor het vak

Op zoek naar een kapper in Moerwijk? Kom dan eens langs bij Kapsalon By Sheen aan de Guntersteinweg in Den Haag. Dompel uzelf onder in de wereld vol kleur-en stylingplezier en maak kennis met de professionele haarverzorgingsproducten van Matrix! Onder het genot van een kopje koffie of thee informeer ik u graag over de mogelijkheden voor een klassiek of trendy kapsel. De basis van een perfect kapsel is het gebruik van kwalitatieve producten. Deze zorgen voor de ultieme finishing touch en houden uw haar gezond en pluisvrij.

Eén van onze specialiteiten: kleurbehandelingen en haarverftechnieken

Kapsalon By Sheen bestaat inmiddels al 9 jaar en in die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het kleuren van haar. Ik ben gespecialiseerd in verschillende haarverftechnieken dus het kleuren van uw haar kent voor mij geen geheimen. Ook ga ik mee met de nieuwste trends op dit gebied. Zo weet ik alles over de nieuwste haarverftechnieken. Probeer de trend zelf uit bij mijn kapsalon in Den Haag.

Kapper Den Haag

Mooie kwalitatieve producten als basis voor een perfect kapsel

In mijn salon wordt er alleen gebruik gemaakt van mooie en kwalitatieve producten. Ik kies alleen topproducten uit waardoor uw haar tot in de puntjes wordt verzorgd. Door het volgen van cursussen blijf ik op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op dit gebied. Als ik bijvoorbeeld lang haar ga knippen, vind ik het belangrijk om hier de beste producten bij te gebruiken.

De producten van Matrix zijn een van mijn salontoppers.

Deze producten zijn niet alleen goed voor uw haar maar voor het milieu. Matrix heeft duurzaamheid hoog op zijn prioriteitenlijstje staan. Zo worden er in de producten van Matrix geen parabenen gebruikt. Ook zijn de verpakkingen voor minimaal 50 procent gemaakt van gerecyclede producten. Voor ieder haartype is een aansluitend product te vinden.

Wilt u meer weten over welk product geschikt is voor uw haar? Of wilt u meer weten over verschillende kleurbehandelingen? Kom tijdens openingstijden langs in de salon of stel uw vragen via Facebook of het contactformulier op mijn website. Bellen kan natuurlijk ook. U kunt mij bereiken op 070 3085527.

Menu