Kapsalon By Sheen, de kapsalon in Den Haag

Bent u op zoek naar een kapsalon in Den Haag voor dames en heren? Bent u toe aan een nieuw kapsel of wilt u uw haar op een andere manier stylen? Kom dan eens langs bij Kapsalon By Sheen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee. Daarna bespreken we wat voor kapsel u in gedachten heeft en krijgt u advies. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en ik heb verschillende specialisaties op het gebied van knippen en kleuren. Dompel uzelf onder in een wereld vol kleur- en stylingplezier. Wat kan ik voor u betekenen?

Knippen/stylen en kleuren voor dames

Voor dames kunt u bij de Kapsalon By Sheen terecht voor knippen, kleuren watergolven en nog veel meer. Kom gerust even binnen om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Of kijk even op mijn Facebook pagina, daar ziet u verschillende voor-en na resultaten van behandelingen. Dan kunt u alvast wat inspiratie op doen. Het knippen van lang haar behoort tot mijn specialiteiten.
Voor de styling wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande producten. Zo zitten er verschillende haarproducten van het bekende kappersmerk Matrix in het assortiment. Matrix is een ontzettend groot merk in Amerika en wordt gekenmerkt door de duurzame en innoverende kwaliteiten. Matrix is het hoofd merk waar ik mee werk.

Kapsalon Den Haag

Knipbehandelingen in het hart van Moerwijk

Ook voor heren bent u bij Kapsalon By Sheen in Den Haag aan het juist adres, Wilt u een trendy en hip kapsel of past een klassiek kapsel meer bij uw stijl? Laat u adviseren wanneer u toe bent aan een nieuw kapsel. Ik denk graag met u mee bij het kiezen van het juiste kapsel tot de ultieme finishing touch. Het gaat niet om het knippen alleen want met een gel of wax van Matrix in uw haar, maakt u uw kapsel helemaal compleet. Bij Kapsalon By Sheen kunt u gebruik maken van uw ooievaar pas.

Maak een afspraak bij Kapsalon By Sheen door te bellen met 070 3085527 of via het contactformulier op de website. De openingstijden en adresgegevens zijn te vinden op mijn Facebookpagina en de website.

Menu